Verkkokaupan Toimitusehdot

Yleistä:

Verkkokauppamme www.scalacollection.fi on Scala Collection Oy:n ylläpitämä kauppapaikka.

Yrityksen y-tunnus 2511398-4.

Yrityksemme myy tuotteita yksityishenkilöille, yrityksille sekä seuroille ja yhdistyksille Suomeen, EU-alueelle sekä muualle maailmaan.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen:

Tuotteet tilataan osoitteesta www.scalacollection.fi

Maksettuasi tuotteet saat automaattisen tilausvahvistuksen tilaamistasi tuotteista sähköpostiisi tai tekstiviestillä.

Sinulle lähetetään ilmoitus kun tilauksesi on käsittelyssä/lähetetään.

Pyrimme toimittamaan kaikki varastossa olevat tuotteet 1-3vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden toimitus:

Ensisijaisesti toimitamme tilatut tuotteet Postilla tai Matkahuollolla tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Toimituksesta veloitamme voimassa olevien hinnastojen mukaiset toimituskulut. Yli 75€ tilaukset Suomeen toimitamme postikuluitta.

Verkkomaksaminen:

Maksupainikkeet

Checkout Finland Oy:n (2196606-6) maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa on käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode- todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvotteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvotteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Mobiilimaksaminen:

Pivo

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla, masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteys sähköpostilla myynti@scalacollection.fi tai soita 050 364 8996.