Käyttämämme materiaalit

 

Oman tuotantomme lähtökohta on laadukas ja viimeistelty tuote. Scala tuotteiden laatu pohjautuu huolella valmistettuihin ja viimeisteltyihin materiaaleihin. Käytämme suurimmilta osin tuotteissamme seuraavia neuloksia ja kankaita:

  • Kotimaiset 100% Puuvillaneulokset. Pesu 60 astetta. Käytössämme on 4 eri tyylistä ja vahvuista puuvillaneulosta. Näistä neuloksista valmistamme mm. pipot, pannat, t-paidat, tunikat, colleget sekä erilaiset lasten ja vauvanvaatteet. (Asiakastilauksesta hankimme joskus neuloksia myös tarkoin valituilta Eurooppalaisilta valmistajilta).
  • Polarfleece (100% Polyesteri). Pesu 40 astetta. Tuotannostamme valmistuu niin yksiväriset kuin kuviolliset fleecetkin. Fleecen pinta on viimeistelty ns. antipilling käsittelyllä jonka tarkoitus on estää tuotteen nukkaantumista. Käsittelyn ansiosta tuote säilyy laadukkaana ja siistinä pitempään. Polarfleecellämme on sama lämpöarvo kuin villalla. Tästä materiaalista valmistamme mm. fleecetakkeja, ponchoja,  päähineitä, huopia, kaulaliinoja, tumppuja, töppösiä sekä vauvahaalareita.
  • Microfleece (100% Polyesteri). Pesu 40 astetta. Ohuempi ja teknisempi microfleece sopii hyvin ominaisuuksiensa puolesta vaikkapa väliasuksi urheiljoille tai ulkoiluun. Microfleecestä valmistamme pääasiassa takkeja ja jakkuja.
  • Kotimainen 100% Merinovilla. Pesu 30 astetta. Iholle ystävällinen merinovilla on lämmin ja pehmoinen materiaali. Valmistamme paitoja, tunikoita ja pipoja tästä materiaalista.
  • Supplex (Polyamidi-Lycra). Pesu 40 astetta. Tätä teknisesti korkealaatuista sekä kestävää kangasta käytämme housujen ja liivien valmistuksessa pääasiassa hoiva-alan tarpeisiin. Materiaali on ominasuuksiltaan kestävää, kevyttä, hengittävää, sekä lievästi vettä ja likaa hylkivää.