Scalan kasvomaskit nyt myös Prismasta

Scalan kasvomaskit nyt myös Prismasta

Scalan Kangasalla valmistetut kasvomaskit löytyvät nyt myös Prisma Kangasalan sekä Prisma Kalevan valikoimasta. Olemme iloisia että saimme tämän mahdollisuuden tarjota näitä tuotteita kuluttajille näinkin merkittävän jakelijan kautta.

Scalan Sami Airolan mukaan asia eteni nopeasti sen jälkeen kun olimme Prismasta kysyneet kiinnostusta lähteä tarjoamaan tuotteita valikoimassaan.

"Siellä innostuttiin asiasta heti ja kun saimme toimitettua mallipaketin heille tarkistettavaksi. Sovittiin ensimmäisestä toimituksesta jo saman päivän aikana."

Nyt onkin ensisijaisen tärkeää että tuotteet löytävät asiakkaat kaupan hyllyiltä nopeasti jotta yhteistyölle ja sen laajentumiselle olisi hyvä pohja. Tavoitteemme onkin saada tuotteet Pirkanmaalla muidenkin Prismojen valikoimiin.

Palkkasimme 2 paikallista nuorta tätä projektia varten. Hienoa että näinkin vaativana taloudellisena aikana meillä oli mahdollisuus auttaa myös kesätyöpaikkoja/ lisäansioita etsiviä nuoria tarjoamalla heille töitä. Monelle nuorelle töiden saaminen on nyt kiven takana. Jos homma lähtee rullaamaan kunnolla on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa. Halusimme osaltamme kantaa kortemme kekoon tässä asiassa kun siihen tilaisuus aukesi.

Olemme Scalassa aina olleet tarkkoja tuotteidemme laadusta. Työllistettyjen nuorten vastuu onkin merkittävä tässä asiassa. He vastaavat nyt siitä millaisessa kunnossa tuotteet menevät asiakkaille.

"Nuorten tekemä työ on merkityksellistä ja vastuullista. He vastaavat nyt kaikista Prismaan lähtevien kasvomaskien viimeistelyistä sekä pakkaamisesta myyntikuntoon. He käytännössä vastaavat siitä että tuotteet ovat hyvä laatuisia ja siistejä.

Jokainen joka ostaa Scalan kasvomaskin kaupan hyllyltä on myös osaltaan varmistamassa että näille nuorille riittää töitä pidempäänkin."

 

Jatkamme toiveikkaina avainlippu-tuotteidemme valmistusta. Kiitos kuuluukin kaikille asiakkaillemme jotka tuette kotimaista tuotantoamme ja työllistämistä.

Nyt S-Bonuksia kerryttämään :)

 

Terveisin,

Scalan väki

 

 

 


Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset